Fisk med gräslök och rökt skinka

En otroligt god kombination som dessutom är enkelt att göra.

Betyg (0 röster)
Antal personer
3-4

Ingredienser

500 g skinnfri laxfilé
100 g strimlad rökt skinka
1 paket fryst gräslök
2 ½ dl matlagningsgrädde
½ dl vitt matlagningsvin
3 tsk dijonsenap
1 dl riven ost

Gör så här

Lägg fisken i en ugnssäker form.
Strimla skinkan och gräslöken och blanda med grädde, vin, senap och ost. Häll blandningen över fisken och gratinera i ugn 225°C i cirka 20-25 minuter.
Visningar:
1036
Sparat:
24

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Supergod potati
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader