Fisk med täcke av creme fraiche och senap

Ett enkelt recept som smakar gott.

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st
Fisk med täcke av creme fraiche och senap

Ingredienser

1 fiskblock av vit fisk
2 - 3 dl creme fraiche
1 hackad gul lök
2 - 3 msk senap - gärna fransk senap

Gör så här

Tina fiskblocket. Hacka och bryn löken. Lägg fiskblocket i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraiche, senapen och den hackade löken och bre över fisken. Ugnstemperaturen skall vara 200 - 225 grader och det tar ca 30 - 40 minuter innan fisken är färdig. Servera gärna med ris och grönsaker.
Visningar:
5562
Sparat:
55

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader