Fisk med wokade grönsaker

Fisk och grönsaker är en nyttig kombination.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2-3
Fisk med wokade grönsaker

Ingredienser

2 - 3 fiskfiléer, valfri sort
1 ägg
1 msk vatten
mjöl
1 tsk salt
oregano eller mejram
2 msk olja
4 tärnade potatisar
persilja eller gräslök
broccoli
blomkålsbuketter
wokgrönsaker
olja
2 ½ dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 tsk salt

Gör så här

Fräs grönsakerna snabbt i varm olja, häll på vatten och buljongtärning och låt koka upp.
Smaka av med salt.
Skär fisken i bitar och vänd dm först i ägg som vispats med vatten, därefter i mjöl blandat med salt och örtkryddor.
Stek fisken i olja och smör i ca 3 minuter per sida tills fisken är genomstekt.
Servera fisken på en bädd av de varma grönsakerna.
Bjud ev. en kall fisksås till gjord av:
2 dl naturell yoghurt, 2 msk majonnäs och ½ dl bostongurka.
Rör ihop allt och servera till fisken.
Visningar:
2340
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Tacolåda LCHF
över 2 månader