Fisk på spenatbädd

Fisk och spenat går alltid bra tillsammans.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Fisk på spenatbädd

Ingredienser

1 pkt torskfilé
½ dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 uppvispat ägg
1 pkt djupfryst spenat
1 msk margarin, eller olja
1 krm salt
½ krm peppar
riven muskotnöt
1 skinnad urkärnat, tärnad tomat
2 msk hackad persilja
½ rivet citronskal
2 hackade hårdkokta ägg

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och koka potpatisen.
Blanda ströbröd, salt och peppar.
Lägg fiskblocket i en smord ugnsfast form.
Pensla med uppvispat ägg.
Strö ströbrödsblandningen över fisken.
Sätt in formen i ugnen ca 20 minuter.
Värm spenaten i olja, krydda med salt, peppar och muskot.
Lägg spenaten runt fisken och strö över dede hackade äggen och tomat tärningarna, persiljan och citronskalet över fisken.
Servera med kokt potatis.
( Jag har använt hackad spenat kryddat med salt, peppar och muskot, det blev lika gott, hade ingen hel spenat hemma som det skulle vara.)
Visningar:
7469
Sparat:
48

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader