Fisk "panna"

Ungefär som fiskpinnar men kanske lite matigare.


Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt.

Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun.
Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbulsongstärning och lite salt och peppar.
Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor.

Supergott med potatis och en sallad.

Betyg (2 röster)
Antal personer
1-4

Ingredienser

Vit fisk (torsk, sej, hoki, pollak eller vad du tycker är gott)
Fiskbuljongtärning
Ärtor
bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar)

Gör så här

Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt.
Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun.
Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbuljongstärning och lite salt och peppar.
Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor.

Supergott med potatis och en sallad.
Visningar:
2169
Sparat:
28

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.