Fisk under grönt täcke

Äldre recept men mycket gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g färsk eller fryst fiskfilé , spätta torsk eller kolja
1 tsk salt
1 vitlöksklyfta
1 dl hackad persilja
1/2 dl finstrimlad purjolök
1 dl söndersmulat färskt vitt bröd
2 - 3 msk smält margarin
2 - 3 tomater
1 citron

Gör så här

Tina de frysta fiskfiléerna. Lägg fisken på eyy ugnssäkert fat. Strö på salt.

Blanda samman krossad vitlök, persilja, purjolök och bröd. Strö blandningen över fisken.

Smält margarin och häll över fisken.

Sätt in fatet i 225 grader varm ugn. Efter 20-25 minuter är rätten klar.

Fem minuter innan fisken är färdig lägg på tomathalvor runt omkring.

Servera rätten garnerad med citronklyftor.

Potatismos är gott till.
Visningar:
1432
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader