Fiskarhustruns fina skärgårdsratäng

Inte smalmat precis, men god.

Betyg (4 röster)
Antal personer
6-8

Ingredienser

14-16 hg torskfile, torskblock
1-2 st purjolökar
400 g champinjoner ( 1 burk )
salt o peppar
Gratängsås:
3 dl vispgrädde
1 burk creme fraiche kokbar
200 g majonäs
3 msk chilisås
1 tsk salt
½ - 1 dl finskuren dill

Gör så här

Bottna en gratängform med finskuren purjolök.
Lägg på fisken (djupfryst skärs i bitar).
Salta och peppra. Fördela förstekta champinjoner över fisken. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll över även såsen på fisken och champinjonerna.
Grädda i 200 C ca 40 minuter.
Visningar:
2903
Sparat:
175

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.