Fiskbullsgryta

Smaskens

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 burk ( 375 g ) fiskbullar i buljong
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk matfett
200 g champinjoner
1 grön paprika
1 burk hela tomater
1 dl vitt vin
vetemjöl
färsk basilika

Gör så här

Hacka löken och fräs den mjuk på svag värme häll i champinjonerna och låt dem fräsa med blanda ner strimlad paprika och burktomater slå över vinet och tillsätt fiskbullarna låt grytan sakta puttra under lock i 10 minuter smaka av salt och peppar och lite fiskbuljong kanske behövs verkar grytan för tunnflytande redes den av med lite vetemjöl klipp färsk basilika över och servera med ris.
Visningar:
810
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Fiskbullsgryta recept
Färgglad fiskbu..
över 2 månader
Fiskbullsgryta
över 2 månader

LIKNANDE SÖKNINGAR