Fiskelkott

Roligt barnsligt

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Fiskelkott

Ingredienser

16 fiskpinnar
1 kg potatis
20 g smör
1 dl mjölk
Salt
Peppar

Garnering:
Salladsblad
Gurka
Tomater
Oliver, svarta

Gör så här

Skala potatisen och koka den i cirka 25 minuter. Sätt in fiskpinnarna i ugnen enligt anvisningar på paketet.

Mosa potatisen med en stamp eller med en gaffel och blanda i smör och mjölk. Smaka av med
salt och peppar. Lägg en upp- och nedvänd låg
skål eller form på ett stort uppläggningsfat.
Täck den med ett tjockt lager av potatismos. Gör en
liten nos i ena kanten.

Dela fiskpinnarna i halvor. Stick ned dem i fiskelkottens” rygg. Dela två svarta oliver och
använd två delar till ögon och en till nos.

Dekorera med grönsakerna.
Visningar:
1405
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.