Fiskfilé med Sweet Chili

God, men stark fiskrätt!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g fiskfilé
1 tsk salt
50 g smör
1 vitlöksklyfta
1 dl hackad persilja
1 msk pressad citron
1 msk honung,
1 tsk sambal oelek

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfilén på en ugnsfast form. Salta. Smält smöret i en kastrull och rör ner finhackad vitlök, persilja, citron, honung och sambal oelek. Ställ in i mitten av ugnen och stek 20-25 minuter, tills fisken är vit och inte längre genomskinlig. Servera med nykokt ris, gärna jasmin.
Visningar:
1104
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Gudomlig köttfä
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Monikas ris och
över 2 månader
Köttfärsbiffar
över 2 månader