Fiskpudding

Blir god på rester avlutfisk

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st
Fiskpudding

Ingredienser

½ liter mjölk
2 dl skorpsmulor
50 g smör el.margarin
4 ägg
Salt
Pepper
3-5 hg fiskrester, ca

Gör så här

Värm mjölken och smöret och slå det över skorpsmulorna.
Vispa i äggen.
Lägg i fisken, salta och peppra.
Lägg smeten i vät smord form och baka i 35-45 min.
Ugnstemperatur 200 gr.
Servera med smält smör och ev. rödbetor
Visningar:
4067
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Fiskpudding recept
Förskolans Fisk..
av MrsC
över 2 månader
Fiskpudding med
över 2 månader
Vilmas fiskpudd
av UllaC
över 2 månader
Fiskpudding på
av Isis28
över 2 månader
Lutfiskpudding
av UllaC
över 2 månader
Fiskpudding
över 2 månader