Fiskpudding

låter kanske inte så gott som det faktiskt är

Betyg (0 röster)
Antal personer
5-6

Ingredienser

400 g djupfryst fisk , typ torsk
3 dl kokt ris
3 msk rökt kaviar
1/2 dl finhackad dill
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 ägg
2 1/2 dl mjölk

Gör så här

koka riset
se till att fisken är benfri, koka i lättsaltat vatten
lyft fisken till en bunke, mosa med en gaffel
blanda i mjölk,ägg, ris, kaviar och dill
smaka av med salt och peppar
blanda allt och häll i en smord ugnsfast form
grädda i 225 grader drygt 30 min. tills den stannat
Serveras med smält smör och en god sallad
Visningar:
1725
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Fiskpudding recept
Förskolans Fisk..
av MrsC
över 2 månader
Fiskpudding med
över 2 månader
Vilmas fiskpudd
av UllaC
över 2 månader
Fiskpudding på
av Isis28
över 2 månader
Lutfiskpudding
av UllaC
över 2 månader
Fiskpudding
över 2 månader