Fiskpudding med ris

Fiskpudding med ris och dill är delikat fiskrätt.

Betyg (8 röster)
Antal personer
2 st
Fiskpudding med ris

Ingredienser

250 g risgrynsgröt från rullpack
1 ägg
½ tsk salt
1 msk dill, hackad
½ krm vitpeppar, nymald
1/4 krm kajennpeppar
2 ½ dl kokt vit fiskfilé, t ex kolja, torsk, sik el gädda
1 msk ströbröd
2 tsk flytande matfett

Gör så här

Ugn: 225º.

Blanda risgrynsgröten med uppvispat ägg, salt, dill, vitpeppar och kajennpeppar. Finfördela fisken och rör ner i smeten.

Smörj en ugnssäker form med matfett. Häll smeten i formen och släta till ytan. Strö över ströbrödet och pensla med flytande matfett.

Grädda fiskpuddingen i mitten av ugnen, ca 20 minuter. Servera med sallad eller kokta grönsaker.
Visningar:
20955
Sparat:
212

LIKNANDE RECEPT

Fiskpudding recept
Förskolans Fisk..
av MrsC
över 2 månader
Vilmas fiskpudd
av UllaC
över 2 månader
Fiskpudding på
av Isis28
över 2 månader
Lutfiskpudding
av UllaC
över 2 månader
Fiskpudding
över 2 månader
Fiskpudding LCH
över 2 månader