Fläderblomsparfait

Oj vadgott tillsammans med mixade jordgubbar och ostkaka.

Betyg (0 röster)
Antal personer
5-6

Ingredienser

3 ägg
1.5 dl socker
1 dl flädersaft
saft och skal av en citron
3 dl vispgrädde

Gör så här

Vispa ägg och socker pösigt.
Vispa grädden hårt och vänd ner den i äggsmeten.
Tillsätt skalet och saften från en citron samt flädersaften.
Häll upp smeten i en rund form (typ sockerkaksform).
Ställ formen i frysen minst fem timmar eller över natten.
Innan du ska servera den så tag upp den och spola formen med hett vatten. Stjälp upp parfaitén på ett fat och servera med mixade bär.
Visningar:
2848
Sparat:
10
Fläderblomsparf..
av zonale
över 2 månader
Fläderblomssaft
av Fin
över 2 månader
Fläderblomsparf
av Ingela
över 2 månader