Fläsk och potatis

Genuin Svensk mat

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 gr Rökt sidfläsk
Lök
1,5 kg Potatis

Gör så här

Skiva det rökta fläsket, stek i gjutjärnspanna, tills den börjar bli knaper, lägg i lökringarna,rör om och låt stå på svag värme, tills potatisen är färdig kokt.
Smaka av fläskskyn, ev. salta. Vill man så kan man spä ut skyn med vatten och låta den puttra medans potatisen blir klar.
Visningar:
944
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader