Fläskfilé med italiensk fyllning

Enkelt och gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
8 st

Ingredienser

2 fläskfiléer
100 g marinerade soltorkade tomater (ca 15 st)
Salt
Peppar
8 skivor parmaskinka (ca 200 g)

Gör så här

Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Hacka tomaterna. Krydda köttet och lägg på tomaterna. Vik ihop filén och linda parmaskinkan runt hela filén. Fäst skinkan/filén med tandpetare.

Bryn filén runt om i en stor stekpanna. Lägg upp kötet på ett ugnssäkert fat och sätt ugnen på 200 grader. Stek köttet i mitten av ugnen i ca 20 minuter.

Gör gärna en gorgonzolasås till!
Visningar:
1042
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
Absolut bästa f..
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader