Fläskfilélåda

Har inte provat men det låter gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

400-500 g fläskfilé
200 g färska champinjoner
1 färsk ananas
1 burk champinjonsoppa
4 dl gräddmjölk
1 knivsudd cayennepeppar
Salt
Peppar
Curry

Gör så här

Putsa, skiva och fräs fläskfilén.Krydda med salt och peppar.
Skiva den färska ananasen i centimeterlånga skivor
och skär bort stocken i mitten.
Dela champinjonerna med förslagsvis en äggskärare och fräs dem gyllenbruna.
Blanda champinjonsoppan med gräddmjölken.
Tillsätt cayennepeppar,smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor.
Rör om.
Smörj en eldfast form.
Lägg ananasen i botten, därefter fläskfilén och toppa med champinjonerna.
Dofta curryn över. Häll över såsen. Sätt i ugn på 250°C i cirka 30 minuter.
Servera med ris och en grönsallad till.
Visningar:
1370
Sparat:
10
Hasses fläskfil..
av Saya78
över 2 månader
Fläskfilélåda m
över 2 månader
Fina fläskfilél
av sand1
över 2 månader
Fläskfilélåda
av Heike
över 2 månader
Fläskfilélåda
över 2 månader
Yvonnes fläskfi
över 2 månader