Folietorsk med aioli

God foliefisk med nyttiga grönsaker.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Folietorsk med aioli

Ingredienser

ca 500 g torkfilé eller annan fisk
1 tsk salt
1 skivad purjolök
1 grovt riven morot
1 msk margarin
2 tärnade tomater

Gör så här

Tina fisken, vik ihop filéerna, salta och lägg dem på ett par aluminiumfolieark.
Mjufräs purjon och moroten tills vätskan kokat in.
Lägg grönsakerna och tomaterna på fisken.
Vik ihopp till tätslutande paket och lägg i en ugnsfast form.
Ugnsbaka i 200 grader i ca 15-20 minuter.
Blanda samman 1½ dl matlagningsyoghurt, ½ dl lättmajonnäs och 1-2 krossade vitlöksklyftor.
Servera med kokt potatis och sallad eller rivna morötter.
Visningar:
2054
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.