Frisk vinbärspaj

Syrlig ovanlig paj med gräddfil

Betyg (11 röster)
Antal personer
6 st
 Frisk vinbärspaj

Ingredienser

4 dl röda vinbär
100 gram smör
1,5 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 st ägg
Fyllning:
1 st ägg
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3 dl gräddfi

Gör så här

1. Gör pajdegen och tryck ut i en smord form. Nagga och lägg i bären.
2. Ägg och socker vispas, vaniljsocker och gräddfil blandas ner.
3. Häll smeten över bären.
4. Grädda 200 grader i 35 min.
Visningar:
11802
Sparat:
226

LIKNANDE RECEPT

Knäckig vinbärs..
över 2 månader
Vinbärspaj
av maxxa
över 2 månader
Havresmulpaj me
över 2 månader
Vinbärspaj med
över 2 månader
Vinbärspaj
av Vompa
över 2 månader
Rödvinbärspaj
över 2 månader