Frusen apelsincheesecake

Den är god!

Betyg (0 röster)
Antal personer
8 st

Ingredienser

Botten:
8 krossade digestivekex, fullkorn

Fyllning:
3 ägg
1 dl socker
100 g philadelphia light 12%
250 g kesella 10%
1 dl apelsinmarmelad

Garnering:
2 apelsiner
50 g mörk choklad
Skivade frysta jordgubbar

Gör så här

Lägg kexen i en form med löstagbar kant. Vispa gulor och socker poröst. Blanda ner philadelphiaost, kesella och marmelad.

Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner i krämen. Fördela den i formen. Täck med plastfolie och ställ i frysen över natten. Skala en apelsin, skär till filéer och lägg i ett vackert mönster över kakan. Smält cokladen och ringla över.

Ta fram ½ timme före servering. Garnera runt om med tunna, halverade apelsinskivor och jordgubbar.
Visningar:
1424
Sparat:
21
Choklad- och ap..
av Bodil56
över 2 månader
Apelsincheeseca
av lennali
över 2 månader
Apelsincheeseca
av JLT
över 2 månader
Apelsincheeseca
av Bodil56
över 2 månader
Fryst apelsinch
över 2 månader
Choklad- och ap
av tina62
över 2 månader