Fullkornspasta med bladspenat, vitlök och grädde

Färk bladspenat är bäst men det går bra med fryst. Helst havregrädde men det går bra med matlagningsgrädde också.
Jättegott!

Betyg (6 röster)
Antal personer
4 st
Fullkornspasta med bladspenat, vitlök och grädde

Ingredienser

500 g färsk bladspenat , eller 1 pkt fryst
1 vitlöksklyfta , eller fler (efter egen smak)
2 dl havregrädde
salt
peppar
färsk timjan

400 g fullkornspasta

Gör så här

Skölj bladspenaten om den är färsk eller tina den djupfrysta. Fräs en (eller fler) pressad eller riven vitlöksklyfta i lite olja och lägg i spenaten.

Låt spenaten bli mjuk, tillsätt havregrädden och smaka av med salt & peppar.

Dekorera med färsk timjan och servera med fullkornspasta och en god sallad.
Visningar:
5591
Sparat:
212

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.