Fullkornspenne med färskostsås och kassler

Funkar såklart lika bra med vit pasta.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Ca 4 dl (140 g) fullkornspenne
Ca 150 g vinmarinerad kassler
1 liten purjolök
1 tsk rapsolja
50-75 g färskost med vitlök och örter, helst lightvariant 16 % fett
Persilja

Att servera till:
Nyrivna morötter
Hyvlad vitkål
Krossad ananas
Knäckebröd

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Skär under tiden kasslern i strimlor. Ansa, skölj och skiva purjon.

Fräs purjon mjuk i oljan. Blanda ner den strimlade kasslern. Tillsätt färskosten och låt den smälta.
Blanda till sist ner den nykokta pastan. Dekorera med persiljekvistar.
Visningar:
762
Sparat:
1

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.