Fylld kasslerstubbe med sting

Överraskande gott... Kommer verkligen att göra detta flera gånger... Luktar underbart i köket när man tillagar detta. Jag serverade med ris och råkostsallad.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Fylld kasslerstubbe med sting

Ingredienser

600 g benfri kassler, jämn och fin mittbit

Fyllning:
125 g krämig dessertost med paprika/chili. tex candadou
1 riven morot
15 cm finhackad purjolök
10 finhackade små syltlökar
1 msk klippt kryddgrönt tex: persilja och basilika
1 dl riven stark ost
1 msk smör

Gör så här

Ugn: 225-250 grader

Putsa och skär kasslern i 4 tjocka skivor. Skär 3-4 skåror i varje bit, dock inte ända ner till botten.

Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Bred den flödigt i skårorna och ovanpå.

Gratinera ca: 15 minuter tills bitarna öppnat sig och fyllningen är smältande läcker med fin färg.

Servera med kokt ris eller pressad potatis.
Visningar:
1311
Sparat:
35

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.