Fylld lövbiff med kapris och pepparrot

Lövbiff fylld med en härlig blandning av purjolök, kapris och pepparrot är en spännande rätt för den verklige finsmakaren.

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

En halv purjolök
2 msk kapris
2 tsk riven pepparrot
2 msk senap
4 tunna skivor lövbiff
Salt
peppar
2 msk smör eller margarin

Gör så här

Skölj och strimla purjolöken fint. Blanda samman kapris, riven pepparrot, senap och purjolök i en skål.

Krydda köttskivorna med salt och peppar och fördela fyllningen på skivorna. Vik dem dubbla och fäst ihop dem med en tandpetare.

Bryn matfettet i en stekpanna och stek biffarna 1-2 minuter. Vänd biffarna och stek dem ytterligare 1-2 minuter.

Servera med kokt eller råstekt potatis.
Visningar:
6978
Sparat:
48

LIKNANDE RECEPT

Supergod potati
över 2 månader
Baconlindad flä
av Namnam1
över 2 månader
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader
Riktigt smarrig..
över 2 månader
Otroligt god sa
av lennali
över 2 månader
Paj med fetaost
av ros
över 2 månader