Fylld portabellosvamp

Det här är ett himmelskt gott recept, som man kan servera både som förrätt, lättare lunch och som tillbehör till en köttbit. Antalet personer man gör till kan variera från en till hur många som helst. Perfekt helt enkelt.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 portabellosvampar
4 skivor lufttorkad skinka lätt strimlad
4 soltorkade tomater strimlade
färsk basilika
färsk timjan
salt
svartpeppar
100 g chevreost
25 g parmesanost

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort foten på svamparna och fyll dem med skinka, soltorkade tomater och färsk basilika och timjan. Krydda med salt och nymald svartpeppar och smula över chevreosten. Riv lite parmesanost över till sist. Stoppa in i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills osten fått gyllengul färg. Servera med en god sallad och ett gott bröd, eller som en "svampburgare".
Visningar:
10101
Sparat:
42

LIKNANDE RECEPT

Baconlindad flä
av Namnam1
över 2 månader
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader
Riktigt smarrig..
över 2 månader
Otroligt god sa
av lennali
över 2 månader
Paj med fetaost
av ros
över 2 månader
Gorgonzolastekt
av ros
över 2 månader