Fyllda ägg

Gott och enkelt till påskbuffén.

Betyg (1 röst)
Antal personer
10 st

Ingredienser

5 hårdkokta ägg
3 msk lättmajonnäs
2 msk smörgåskaviar
2 msk hackad dill
Salt
Peppar
Blandad sallad

Gör så här

Dela äggen i halvor och gröp ur gulorna.
Mosa gulorna i en skål med majonnäsen.
Blanda ner kaviar och dill och smaka av med salt och peppar. Spritsa eller klicka fyllningen i ägghalvorna.
Servera på salladsbladen.
Visningar:
3005
Sparat:
39

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader