Fyllda champinjonhattar

Fyllda champinjonhattar

Betyg (2 röster)
Fyllda champinjonhattar

Ingredienser

20-24 färska champinjoner
Vatten
Salt
100 gr margarin
4 små pressade vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl finhackad dill

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Vrid av svamphattarna och sjud dem i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Tag upp dem och låt dem rinna av.

Hacka de råa svampfötterna. Rör margarinet mjukt och blanda med vitlök och svampfötter. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt dillen.

Fyll hattarnas insidor med kryddsmöret. Ställ hattarna i en ugnssäker form. Grädda i ugn 5-6 minuter.
Visningar:
5302
Sparat:
61
Baconlindad flä
av Annafbg
över 2 månader
Sjötunga Walews
av tina62
över 2 månader
Ugnsgrillad fli
av marcu5
över 2 månader
Festlig fläskfi
över 2 månader
Cathrines fylld
av cathil
över 2 månader