Fyllda champinjonhattar

Fyllda champinjonhattar. En spännande rätt att äta till lunch eller med kokt ris till middag.

Betyg (5 röster)
Antal personer
1 st
Fyllda champinjonhattar

Ingredienser

4 - 6 stora champinjoner , ca 200 g
1 msk finhackad gul lök
20 g mager grönmögelost
2 msk Kesella

Tillbehör:
2 tomater
örtkryddor

Gör så här

Ugn: 200°

1. Vrid loss champinjonhatten och hacka foten fint. Hacka löken.
2. Mosa osten med Kesella och blanda i svamp- och lökhack.
3. Fyll massan i hattarna och sätt dem på ett ugnssäkert fat. Gratinera ca 15 minuter mitt i ugnen eller tills osten smält och allt är genomvarmt. Ät med tomater och sallad.
Tips!
Du kan dela tomaterna i halvor och steka dem samtidigt med svampen i ugnen.
Visningar:
13254
Sparat:
429

LIKNANDE RECEPT

Baconlindad flä
av Annafbg
över 2 månader
Sjötunga Walews
av tina62
över 2 månader
Ugnsgrillad fli
av marcu5
över 2 månader
Fyllda champinj
över 2 månader
Festlig fläskfi
över 2 månader
Cathrines fylld
av cathil
över 2 månader