Fyllda kycklingfiléer

Goda

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 kycklingfiléer
1 - 2 vitlöksklyftor delade
salt
peppar
olja
soja och pressad citron till pensling

Fyllning och servering:
200 g fetaost finfördelad
10 svarta oliver, +
10 gröna oliver utan kärnor hackade
1 gul lök, liten finhackad
1 - 2 msk persilja hackad

Gör så här

Blanda alla ingredienser till fyllningen. Skär en ficka för fetaostblandningen i varjefilé. Lägg en sked fyllning i varje ficka och bind ihop med bomullssnöre.

Lägg köttet i en smord ugnsform, gnid med vitlök och pensla med en blandning av olja,soja och citron.
Stek i ugnen i 175 gr ca 40 minuter och pensla ytterligare en gång under stektiden.

Servera med lättkokta primörer, som färskpotatis, sockerärter, salladslök, morötter och
rädisor. Bjud resterande fetaostblandning till.
Visningar:
1222
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader