FYLLDA PANNKAKOR

Kan funka som efterrättspannkakor

Betyg (2 röster)
Antal personer
ca 2
FYLLDA PANNKAKOR

Ingredienser

250 g Kesella
1 äggula
1/2 dl socker
1 dl russin
rivet skal av 1 citron

4 stora eller 8 små pannkakor

Garnering:
florsocker

Gör så här

Blanda ihop Kesella, äggula, socker, russin och citron skal. Bred ut fyllningen på pannkakorna. Rulla eller vik ihop dem. Lägg dem på ett smort ugnsäkert fat. Grädda i ugnen vid 200 grader ca 10 min. Sikta över florsocker.
Visningar:
8000
Sparat:
62

LIKNANDE RECEPT

PANNKAKOR recept
Riktiga amerika..
över 2 månader
Supernyttig, su..
av lezzon
över 2 månader
ungnspannkaka/t
av Gladan
över 2 månader
Västerbottenost
av Queenie
över 2 månader
Kokosplättar LC
över 2 månader
Goda nyttiga pa
av NewDown
över 2 månader