Fyra sorters ischoklad

Lite olika sorter är bra att ha så att ischokladen inte blir enformig. Bra att ha till jul.

Betyg (0 röster)
Antal personer
48 st

Ingredienser

200 gram choklad
100 gram kokosfett
2 msk russin
Rivet skal av en ½ apelsin
1 msk starkt kaffe

Gör så här

1. Bryt chokladen i bitaroch låt den smälta över sjudande vattenbad. Se till att ingen vatten ånga kommer ner i chokladen, då blir den grynig.
2.Smält kokosfettet och låt det svalna. Blanda kokosfettet med den smälta chokladen, lite i taget. Rör kraftigt hea tiden. 3. Klicka ut smet i 12 aluminiumformar.
4.Lägg russin i 12 andra formar och fyll på med choklad.
5. Dela den återstående smeten i två lika delar.
6. Tillsätt rivet apelsinskal i den ena och kaffe i den andra.
7. Fyll 12 formar med apelsinchoklad och 12 formar med kaffechoklad.
8. Låt ischokladen stå c:a 1tim i kylen eller tills den har stelnat.
Visningar:
5028
Sparat:
47

LIKNANDE RECEPT

Ischoklad recept
Julgodis-rischo..
över 2 månader
Vita nougatgömm
av Lenkan
över 2 månader
Baileyskyssar
av lennali
över 2 månader
Kolafyllda pral
över 2 månader
Mintcrisp
över 2 månader
Toffifee
av SDMaya
över 2 månader