Gäddfilé

Ta hand om grabbens fiskelycka.

Betyg (1 röst)
Antal personer
1-4

Ingredienser

Gädda
Salt
Peppar
Smör
Ägg
Ströbröd

Gör så här

Rensa och dela gäddan. Panera den med ägg och ströbröd klicka i rejält med smör i stekpannan. Stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen. Salta och peppra.

Äts med kokt potatis , potatismos eller stekt potatis.

Varva med grönsaker efter tycke och smak.
Visningar:
4048
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Gäddbiffar
över 2 månader
Skaldjursfärser
över 2 månader
Kikkis örtagård
över 2 månader
Gäddqueneller i
över 2 månader
Pepparrotsgädda..
över 2 månader
Mamsell Öbergs
av Jonaman
över 2 månader