Gööörgoda revben

Det vattnas i mungiporna

Betyg (1 röst)
Antal personer
2 st

Ingredienser

½ kg tunna revben
Vatten
Lök
Pepparkorn
Salt

Glaze:
1 dl honung
1 dl ketchup
Knappt ½ dl kinesisk soja
3 tsk sambal oelek

Gör så här

Koka upp vattnet med lök pepparkorn och salt.
Skumma. Lägg i revbenen och koka tills nästan köttet lossnar från benen. Ta upp och skär dem.

Blanda ihop glazen och pensla på ordentligt och grilla tills de får fin färg, glaza medan du grillar (det ska vara duktigt med gegga på)

Passar jättebra till min potatissallad
Visningar:
5517
Sparat:
87

LIKNANDE RECEPT

Världens godast
över 2 månader
Marinerade spar
över 2 månader
6 timmars revbe
över 2 månader
Grillade revben
av gummsen
över 2 månader
Honungsglaserad
av Kicki8
över 2 månader
Riktigt kladdig..
av MrsC
över 2 månader