Glörpgratäng

Mammas enkla sätt att göra pasta och köttfärssås till en ny maträtt dagen efter.
Sköter sig självt större delen av tiden.

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-10

Ingredienser

Överbliven pasta
Överbliven köttfärssås
Ostsås
Riven ost
Mozzarella

Gör så här

Blanda den överblivna köttfärssåsen och pastan väl. Lägg i ugnssäker form med höga kanter, och häll på ostsåsen. Se till att såsen kommer ner överallt.
Strö över den rivna osten och, om ni så önskar, lägg på mozzarella i skivor.
Gratinera i ugnen ca 220grader i ungefär 20 min, eller tills den fått fin färg.
Låt stå ca 10 minuter före servering efter ugnen.
Serveras bäst med rårivna morötter och färska tomater till.
Visningar:
1368
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.