Glutenfri köttfärslimpa med fetaost och paprika

Receptet omgjort till glutenfritt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

½ dl pofiber
1 msk potatismjöl
2 dl vatten
500 g nötfärs
1,5 tsk salt
1 ägg
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm svartpeppar
2 tsk oregano
2-3 msk olivolja
3 paprikor i olika färger, i bitar
1 msk oregano
1 msk basilika
150 g fetaost, i tärningar
2 tsk flytande margarin

Gör så här

Blanda pofiber, potatismjöl och vatten i en bunke och låt det svälla ca 10 min.
Lägg i färs, salt, ägg, ev. vitlök och kryddor och blanda väl.
Lägg färsen i en ugnsform och forma till en knubbig limpa. Pensla den med 0,5 msk olja.
Sätt in formen i mitten av ugnen 25 min.
Blanda paprikabitarna med resten av oljan och det kryddgröna.
Ta ut formen och lägg blandningen runt färsen. Stek den ytterligare ca 25 min.
Lägg på osten när ca 5 minuter av tiden återstår.
Serveras med ris, kokt potatis och en grönsallad
Visningar:
4788
Sparat:
44

LIKNANDE RECEPT

Köttfärslimpa recept
Köttfärslimpa m..
av LEDIVO
över 2 månader
Snabb köttfärsl
av pompano
över 2 månader
Köttfärslimpa,
över 2 månader
Köttfärslimpa p
av lennali
över 2 månader
Världens godast
av Agnii
över 2 månader
Fylld köttfärsl
av Lisa35
över 2 månader