Glutenfria frukostvåfflor

Här kommer en glutenfri variant av frukostvåfflor.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4,5 dl Mjölmix
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 tsk Husk
2 msk socker
2,5 dl mjölk
2 st ägg
75 gram Smör; smält

Gör så här

1. Blanda mjölmix, husk, bakpulver, salt och socker i en bunke. Tillsätt mjölken och äggen. Rör till en jämn smet. Blanda till sist i det smälta smöret. Grädda i våffeljärn.
2. Jag använde Finax italiensk mjölmix. Men man kan naturligtvis testa sig fram med andra märken och sorter.
3. Möjligen skall man dra ner en aning på husken. Smeten skall visserligen bli ganska tjock, men jag upplevde den som lite väl tjock mot slutet av gräddningen. Lycka till!
Visningar:
1478
Sparat:
39

LIKNANDE RECEPT

Glutenfria recept
Olagligt goda f..
av FettFia
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Kokosbollar
av MrsC
över 2 månader
Schweiziska cho
av mrsmama
över 2 månader
Påskmoussetårta..
över 2 månader