God och enkel middag recept

Laddar...
Din sökning gav 147 träffar
En god, varm soppa som går snabbt..

En värmande och väldigt god soppa. Trots få ingredienser får den en god och härlig smak. Soppan kan bli smaklig inledning på en middag med flera rätter. Omtyckt både bland unga och gamla. Om man dubbl..


Supergod nudelsoppa

De flesta barn älskar nudelsoppa. Enkel att göra och rolig att äta. Min bekantskap med denna ganska simpla rätt var under Asienresorna i slutet på 80-talet – som frukost. När man tröttnat på stekta äg..

Bettans goda pastagratäng

Åt detta på en tjejmiddag för flera år sedan, har sedan dess gjort den många gånger. Är mycket god och det blir många portioner av detta recept! Ett enkelt recept att tillaga, trots en hel del ingredi..


Ugnskokt hälleflundra med god sås

Nu är hälleflundra tyvärr dyrare än oxfilé så detta är inget man äter varje vecka. Det är just därför jag lägger in receptet, så nästa gång jag äter det, om några år, så kommer jag ihåg receptet. Myck..


Gomiddagryta

God och enkel att tillaga. Snabb eftersom man inte bryner köttet. Passar både som vardagsmat och bjudmat.God champinjonscanneloni

Enkel god lunch/middag i lagom portion! Väldigt gott och enkelt. Älskar du smält ost kan du lägga till ännu mer ost, och då eventuellt någon annan ost än parmesan då den inte får den där goda krämiga ..