Goda scones

Lätt bröd att bjuda mjölkallergiker på.

Betyg (3 röster)
Antal personer
6-8

Ingredienser

4 dl vetemjöl
1 tsk salt
4 dl fiberhavregryn
4 tsk bakpulver
100 g mjölkfritt margarin
3 dl soyamjölk eller solhavre

Gör så här

Lägg vetemjöl, salt, havregryn och bakpulver i en bunke och blanda väl. Skär i margarinet och smula ihop det så gott det går. Häll i "mjölken" och rör snabbt ihop till en deg. Klicka ut på smörpapper i fyra tekaksstora bitar och skåra dem i fyra delar. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader tills de får färg, ca 10-12 min. Smakar godast nygjorda.
Visningar:
3897
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Scones recept
Scones, grundre..
över 2 månader
LCHF - Pones (g
över 2 månader
Malins frukostb
över 2 månader
LCHF scones/tek
av bikbok
över 2 månader
Scones från cor..
över 2 månader
Engelska scones..
av MrsC
över 2 månader