Gorgonzolafylld färsbiff

Gorgonzolafylld färsbiff.

Betyg (0 röster)
Gorgonzolafylld färsbiff

Ingredienser

600 g viltfärs
100 g gorgonzola
Olivolja

Pasta:
200 g broccoli
400 g valfri pasta
1 rödlök
2 msk olivolja
Salt
Peppar
50 g Västerbottens- eller parmesanost

Gör så här

Sätt ugnen på 175°C. Dela gorgonzolan i 4 bitar. Fyll färsbiffarna med osten. Bryn färsbiffarna på båda sidor i lite olivolja.

Dela broccolin i små buketter, koka dem i lättsaltat vatten i 2-3 minuter. Häll av i durkslag och skölj väl med kallt vatten.

Lägg biffarna i en ugnssäker form och stek i ugnen 5-10 minuter beroende på tjocklek.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka löken, fräs den i olivolja i ca 2 minuter. Tillsätt broccolin och låt den fräsa med i ca 1 minut. Blanda i pastan och smaka av med salt och peppar.

Fördela pastan på tallrikar, skiva eller riv över osten och servera med biffarna.
Visningar:
4290
Sparat:
28

LIKNANDE RECEPT

Färsbiff recept
Köttfärsbiffar ..
över 2 månader
Min bästa sås..
över 2 månader
Italienska färs
av Amika
över 2 månader
Lättlagade färs
av Bojka
över 2 månader
Tacobiffar
av enAnnan
över 2 månader
Kantarelltoppad
av lennali
över 2 månader