Gorgonzolafylld gurka

Enkelt och gott tilltugg

Betyg (0 röster)
Antal personer
20 minuter

Ingredienser

1 stor gurka
150 g Galbani gorgonzola
1 dl Kesella
1/2 dl grovhackade valnötter, ca 25 g

Gör så här

Dela gurkan i halvor på längden.
Ta bort kärnhuset med en liten sked.
Blanda ost och Kesella.
Bred blandningen på gurkan.
Strö över nötterna.
Dela varje gurkhalva i 10 bitar.
Visningar:
446
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Supergod potati
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Smörgåstårta – ..
av lennali
över 2 månader
God, nyttig och
av EmmaL
över 2 månader
Kall räkpaj..
över 2 månader