Gorgonzolafyllda dadlar

gott som tilltugg

Betyg (0 röster)
Antal personer
ca 15

Ingredienser

2 askar dadlar eller 40 färska dadlar
150 g ädelost eller liknande
1 - 2 msk grädde eller kesella
10 - 20 valnötskärnor

Gör så här

Snitta dadlarna längs ena sidan med en vass kniv och
peta ut kärnan. Rör osten mjuk och tillsätt grädde eller
kesella. Peta ner ostmassa i varje dadel. Garnera med
valnötskärnorna.
Kan göras helt klara och förvaras i kylen ett par dagar.
Visningar:
745
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Indisk linspann
över 2 månader
Honungsfröbit m
över 2 månader
Baconlindade da
över 2 månader
Kotlettrad i le
av lennali
över 2 månader
Rawfood vaniljb
av barret
över 2 månader
Gorgonzolafylld
över 2 månader