Grönpepparsås

Passar till kött och kyckling

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 Gul lök
1 Buljongtärning (välj själv kött eller grönsak)
1 msk grönpeppar (torkad)
1 msk Mjöl
2 dl Cremè Fraiche
1½- 2 dl Vatten
Salt
Peppar
Soja

Gör så här

Fin hacka löken, bryn lätt i en kastrull, smula sönder grönpepparen.
Slå på vattnet och smula i buljong tärningen, låt små puttra några minuter.
Blanda i mjölet i creme fraichen går lättast med en gaffel.
Rör ner i såsen.
Smaka av med salt och peppar och soja
Visningar:
974
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Grönpepparsås recept
Baconlindad flä
av Namnam1
över 2 månader
God grönpeppars
över 2 månader
Superläcker pas
av LaJefa
över 2 månader
Pannbiff med gr
över 2 månader
Grönpepparsås
av Namnam1
över 2 månader