Grönsakspaj

370 kcal / port. Mager och god till lunch/middag eller kvällsmat.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

3 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
75 g margarin
3/4 dl kesella mager
1 - 2 msk vatten

Fyllning:
2 morötter
1 stor purjolök
2 paprikor i olika färger
3 blekselleristjälkar
2 tsk olja
1 tsk organo
3 ägg
2 dl minimjölk eller lättmjölk
Salt
Pepper
1 dl mager ost

Gör så här

Gör pajdegen, vila i kylen ca 30 minuter
Ugnen 200 grader.

Skal, strimla alla grönsaker och fräs dem lätt i oljan.
Tryck ut pajdegen och nagga den samt förgrädda 10 minuter. Lägg i grönsakerna i pjskalet och krydda.

Vista ihop äggstanningen och häll över, stö över osten och grädda 25-30 minuter eller tills den har fin färg.
Visningar:
2421
Sparat:
30

LIKNANDE RECEPT

Grönsakspaj recept
Amerikansk toma
av UllaC
över 2 månader
Grönsakspaj med
över 2 månader
Hälsosam grönsa
över 2 månader
Feta- och gröns
av MrsC
över 2 månader
Grönsakspaj med
över 2 månader