Grahamsbullar

UTAN mjölk, ägg och soja

Betyg (1 röst)
Antal personer
Ca: 25
Grahamsbullar

Ingredienser

4 dl vatten
100 g mjölkfritt margarin
1 dl sirap
50 g jäst
1 tsk salt
10 dl grahamsmjöl
3 dl vetemjöl

Gör så här

Ugnsvärme: 250 grader

Värm vatten, margarin och sirap till 37 grader. Smula sönder jästen i en degbunke, slå över degvätskan och rör om. Blanda i salt, mjöl och arbeta till en deg. Jäs 15-20 min. Dela degen i 25 delar.

Rulla till runda bullar. Lägg på bakplåtspapper och jäs 30 min. Nagga med gaffel. Grädda i 250 grader ca 10 min.
Visningar:
5519
Sparat:
93

LIKNANDE RECEPT

Grahamsbullar recept
Grahamsbullar m..
över 2 månader
Läcker kyckling
över 2 månader
Grahamsbullar
över 2 månader
Goda grahamsbul
över 2 månader
Grahamsbullar m
över 2 månader