Gratinerad fisk

Fisk är gott och nyttigt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
3 st

Ingredienser

1 paket Hoki ryggfile (djupfryst 290 g)
2 krm Salt
150 g Champinjoner
1 burk Créme bonjour cruisine
1 st Scharlottenlök
½ msk Vetemjöl
½ dl riven Ost

Gör så här

Tina och torka av fisken. Lägg den i en lätt smord ugnssäker form. Salta fisken.

Ansa och skiva champinjonerna.

Koka upp créme bonjour, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra i ett par minuter.

Häll såsen över fisken och strö över osten

Gratinera mitt i ugnen i 225 grader, 15-20 minuter.

Servera med kokt pressad potatis och sallad.
Visningar:
2712
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader