Gratinerad fisk

En suveränt god fiskrätt som hela familjen gillar!

Betyg (1 röst)
Antal personer
3-4

Ingredienser

1 paket djupfryst vit fisk (hoki , sej eller torsk)
2 krm salt
150 g färska champinjoner
1 burk crème bonjour cuisine
scharlottenlök
0,5 msk vetemjöl
0,5 dl riven ost

Gör så här

Tina fisken efter förpackningens anvisning. Torka av de tinade fiskfiléerna med hushållspapper. Lägg dem i en lätt smord ugnssäker form. Salta på fisken. ansa och skiva champinjonerna. Koka upp crème bonjour cuisine, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra ett par minuter. fördela såsen över fisken. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 min. Servera med pressad potatis och sallad.
Visningar:
4003
Sparat:
86

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader