Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus

En supergod fisk, och ganska billig också.

Betyg (13 röster)
Antal personer
2 st
Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus

Ingredienser

2 pangasiusfiléer
potatismos
Kelda citronsås
½ citron
riven ost
citronpeppar

Gör så här

Börja med att göra potatismoset.
Krydda och förstek filéerna så de får fin färg.
Smöra en form och lägg i filéerna, spritsa ut potatismoset runt fisken.
Pressa citronen över fisken och häll över citronsåsen och den rivna osten.
Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter.
Servera med kokta gröna ärter.
Visningar:
27159
Sparat:
253

LIKNANDE RECEPT

Pangasius recept
Pangasius i fol..
över 2 månader
Fisk i foliepak
av Jessika
över 2 månader
Brasiliansk Fis
över 2 månader
Fiskfileer med
över 2 månader
Lenas goda fisk..
över 2 månader
Thailändsk fisk
av Medori
över 2 månader