Gratinerad Hoki

Lägg och god fiskrätt

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 port

Ingredienser

400 g hokifilé, halvtinad
3-5 krm salt
2 tsk flytande margarin
1 krm citronpeppar
2 tsk vetemjöl
1 ½ dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
1 msk hackad dill
3 msk riven ost

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Dela fisken i portionsbitar. Strö över salt och citronpepparn. Smörja en ugnsform med matfettet och pudra den med mjölet. Lägg fiskbitarna i formen. Rör ihop grädden, chilisåsen och dillen, häll blandningen över fisken. Strö på osten.

Gratinera i mitten av ugnen tills osten smält och fisken är precis genomkokt, 15-20 minuter. Servera med kokt potatis, rårivna morötter och kokt broccoli
Visningar:
3785
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Hoki recept
Hoki på grönsak..
av SDMaya
över 2 månader
Fiskgratäng med
av Disen
över 2 månader
Fiskgryta med l..
av Anqh
över 2 månader
Fisk under täck
av SDMaya
över 2 månader
Fiskburgare (bi
av maxxess
över 2 månader
Tacofisk
av MrsC
över 2 månader