Gratinerad mandelfisk

Härlig fiskrätt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 - 500 g torks eller sejfile
1 tsk salt
1 dl flagad mandel
2 msk hackad bladpersilja
50 g riven ost, cheddar eller emmentaler

Servering:
Pressad kokt potatis
Blandad sallad

Gör så här

Ugn 225 grader

Skär fisken i portionsbitar och lägg i en ungssäker form. Salta. Blanda mandel, persilja och ost. Strö sedan blandingen över fisken. Gratinera mitt i ugnen tills fisken är genomstekt och ytan har fått fin färg, ca 25 min
Visningar:
1085
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Mandelfisk recept
Mandelfisk i ug..
av evaldo
över 2 månader
Pepparrotsfisk
över 2 månader
Mandelfisk med
av ros
över 2 månader
Mandelfisk
över 2 månader
Mandelfisk
över 2 månader
Ugnsstekt mande
över 2 månader