Gratinerade Havskräftor 2

Löjligt gott, serveras med vitlöksbröd och aioli

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

6-8 stora, färska havskräftor
Krämig ädelost.. Gärna "saint agur".
ca 100 g
Fårost... lika mycket
Ströbröd

Gör så här

Koka de färska havskräftorna i ca 2 minuter i saltvatten och mörkt öl. Låt svalna. Skär av stjärtarna och klyv dem. Lägg på långpanna i sin skalhalva. Blanda Ostarna och köttet ur klorna. Smaka av med vitpeppar. Kleta på över så det täcker hela stjärtarna ca 3-4 mm tjockt. Strö över ströbrödet och grädda i 225 g ca 6-8 minuter...
Visningar:
2001
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader